مشاوره حقوقی رایگان - اتهام رابطه نامشروع

سلام
همسر یکی از اقوام در حین طلاق به اتهام رابطه دوستی زوجه با کسی ازش شکایت می‌کنه. و بخاطر گرفتن حضانت فرزند دست به هر کاری برای موفقیت در پرونده زده.حالا با وجود اینکه سیم کارت هم به اسم زوجه نیست چطور با پرینت پیامک تونسته هم در دادگاه بدوی و هم تجدید نظر موفق بشه.و در ضمن با فیلم مستهجن دروغین خارج از نوبت دادرسی اون رو به قاضی نشون داده ‌وبه دروغ گفته زوجه توی فیلم هست و به قاضی گفته چون قصد ندارم آبروی زوجه ریخته بشه فیلم رو روی پرونده نذاشتم .در صورتی که خانم چندین بار اصرار کرده زوج فیلم رو حتما ضمیمه کنه که چون زوج از عواقب این اتهام آگاه هستن امتناع میکنن . کاملا واضحه که با زد و بند کار رو پیش بردن آیا این موضوع حضانت فرزند رو تحت تاثیر قرار میده؟.و اینکه آبروی در خطر افتاده این خانم چی میشه.چه راه حلی داره برای اعتراض .

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بر حضانت در صورت صدور رای قطعی موثر می باشد با اثبات کذب بودن می تواند بابت افترا شکایت نماید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر فرصت هست، زوجه از رای تجدید نظر خواهی کند.
بله در حضانت تاثیر می گذارد.