مشاوره حقوقی رایگان - پارک ماشین

سلام خسته نباشید ببخشید ما توی یه کوچه بنبست هستیم تقریبا اخرین خونه و توی کوچه کلا جای یه ماشین هست که تردد کنه ولی یکی از همسایه ها ماشینشو میزاره داخل کوچه و ما نمیتونیم ماشینو از تو پارکینگ تکون بدیم به نظرتون باید به کجا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید یکبار به کلانتری زنگ بزنید و صورتجلسه کنید و بعد بابت مزاحمت در دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
عکس و فیلم بگیرید و با 110 تماس بگیرید تا صورتجلسه شود سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان مزاحمت شکایت کنید.
قبل از هر اقدام قضایی در صورت امکان بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام عکسبرداری و شهود تهیه کنید و از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است به تمام مستندات از جمله شهادت شهود استناد کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعنوان رفع مزاحمت ملکی می‌توانید شکایت نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست رفع مزاحمت دهید