مشاوره حقوقی رایگان - درخواست کم کردن میزان قسط

سلام روزتون بخیر

پدرم از یکی ک طلافروش بود میرفت طلا میگرفت و همون لحظه طلارو به خود فروشنده برمیگردوند و از فروشنده پول میگرفت به عنوان قرض
و پدرم این پول رو قبلا تیکه تیکه به فروشنده برگردونده ولی حداکثر10میلیونش مونده
بابام برای ضمانت چک سفید داده بود به فروشنده
که وکیل فروشنده هم دست کاری کرده تو چک و مبلغ 300/000/000تومن نوشته و دادگاه فهمید دست خطشو ولی ازما پول رسیدگی خواست که نداشتیم بدیم پرونده اون بسته شد...
الان پدرم محکوم شده به 250/000/000 که به طلافروش هرماه 500/000تومان قسط بده به هرطریقی تا الان کم وبیش بهش دادیم
اما الان شرایط مالیمون اصلا خوب نیس بابام روزانه 70-80هزارتومن درامد داره
کلا بابام نه زمینی داره نه ماشینی هیچی
و کارش شاطرنانوایی هست توشهرمون
خلاصه سوال هام از محضرتون اینکه:
میتونیم دوباره درمورد دست کاری کردن چک از طرف شکایت کنیم یادیگه پرونده بسته شده؟
ومیتونیم به دادگاه درخواست بدیم که میزان قسط هااز500/000 به 150/000تا200/000تومن درماه تغییرکنه ؟

دراخر یک دنیا ممنونم ازتون که وقت گذاشتید پیامم رو خوندین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص دست خط متری نمیشه کرد.
در خصوص اقساط می توانید دادخواست تعدیل بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای تعدیل اقساط میتوانید دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در خصوص اقساط می توانید دادخواست تعدیل بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر دادخواست تعدیل در تقسیط دهید مجددا رسیدگی میشود