مشاوره حقوقی رایگان - تصرف سهم آب کشاورزی

باسلام و خداقوت، ما 7 وارث هستیم، 4تا از وراث بدون برگه انحصار وراثت و بصورت برگه دستی بدون شاهد کل سهم آب موتور چاه کشاورزی رو به یک نفر فروختند و اون خریدار هم فوت شدن و کل آب فروخته شده تحت تصرف برادرشون هست و سهم بقیه وارث رو نمیده و میگه برید شکایت کنید. در حال حاضر برگه حصروراثت آماده شده و میخام از سهم الارثم دفاع کنم چگونه میتونم
با توجه به تقسیم نامه دستی بین وراث داریم و حصر وراثت داریم
آیا میتوانیم از برادر خریدار که الان آب رو تحت تصرف خود قرار داده شکایت کنیم
و ایشان خودش برود دادگاه و از فروشندگان بعنوان فروش مال غیرشکایت کنه
ممنون از زمانی که دراختیار من گذاشتین و مشکلم رو مطالعه کردید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بهداستناد برگه انحصار وراثت شکایت فروش مال غیر نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما می توانید در سهم خود تصرف و استفاده کنید. اگر خریدار ادعایی دارد برود در دادگاه مطرح کند.