مشاوره حقوقی رایگان - چاه‌های آب کشاورزی

سلام پدر بنده یک سال پیش فوت کرده به تازگی اسنادی بدست آوردم که نشون میده در روستای پدرم 10ساعت آب کشاورزی داشته که ما از 3ساعت با خبریم و7ساعت رو پسر عمویم تصرف کرده انحصار وراثت گرفتم میتونم برم پیش نماینده چاه وباسند ی که دارم آب رو صاحب بشم یا باید شکایت کرد ؟ طرف هیچ سندی نداره راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر است شکایت کرده و این موضوع را اثبات کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
ابتدا از طریق نماینده چاه اقدام کنید در صورت عدم نتیجه نسبت به اثبات مالکیت مبنی بر 7 ساعت آب در دادگاه اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر توافقی حل و فصل نشد شکایت مناسب طرح کنید