مشاوره حقوقی رایگان - پلاک ماشین من دعوا و فحاشی کرده

سلام وقتتون بخیر من یه ماشین برج 7 سال قبل فروخته ام خریدار بعد 1 هفته‌ دیگه جواب تلفن منو نداد و ادرس هم اشتباه داده بود بعد گذشت چند ماه ابلاغیه کلانتری اومد رفتم اونجا گفتن فحاشی کرده دعوا کرده و مغازه دار رو کتک زده من 2 بار رفتم کلانتری دفاعیه نوشتم الان دوباره از دادگاه واسم نامه اومده من باید چیکار کنم ماشین سریعا توقیف بشه الان دادگاه باید چیکار کنم قولنامه دستی بوده و 2 نفر شاهد از دوستان خریدار بودن که کاسب هستن و. مغازه شوون رو یاد دارم

چه جوری میشه این مشکل رو حل کنم
دادگاه تا حالا نرفتم ممنونم از راهنمایی تون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بارسلام ،ارتباط این دو دعوا را مشخص نکردید اما میتوانید به استناد قولنامه دستور موقت توقیف پلاک‌را بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قولنامه را به دادگاه ارائه بدهید و دفاع کنید که من این خودرو را در این تاریخ فروخته ام و کسی که فحاشی کرده من نبودم.