مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل

سلام خسته نباشید
من خواستم وکیلمو که وکالت جهیزیه و مهریه دادم بهش عزل کنم باید چه جوری عزلشون کنم؟
الان میخوام خودم کارای اجرایی جهیزیمو انجام بدم رایش صادر شده از زمان بیست روز اعتراضش گذشته میخوام اجرایی کنم رای و چطور باید اجراییش کنم ؟ممنون راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" حق الوکاله وکیل تا مرحله صدور حکم را طبق قرارداد ، تمام و کمال بپردازید و سپس طی لایحه ای عزل وکیل را به دادگاه رسیدگی کننده و وکیل پرونده اعلام فرمایید. در این فرض سؤال اگر وکیل را هم عزل نکنید اتفاق خاصی نمی افتد چونکه معمولاً اگر اجرت و حق الوکاله وکلا برای مرحله بعدی ( اجرای حکم ) پرداخت نشود ، وکیل مذکور اقدام خاصی برای پرونده شما انجام نخواهد داد مگر فی سبیل الله بخواهد وکالت اجرای حکم پرونده شما را بر عهده بگیرد که بعید است .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

راهنمایی همکارم کامل بود شما میتوانید جهت همکاری با وکیل با همکاران یا بنده تماس بگیرید

یک وکیل

می تونید به شعبه مراجعه و عزل وکیل را با لایحه کتبی اعلام نمایید و چنانچه حکم شما قطعی شده درخواست صدور اجراییه و تشکیل پرونده اجرایی نمایید