مشاوره حقوقی رایگان - کشف خرابی خودرو بعد از خرید

با سلام
من یک خودرو پراید مدل 82 به قیمت 15,700,000 خریداری کرده ام در هنگام بازدید به صندوق عقب زیاد توجه نکردم و در قسمت گلگیر پوسیدگی خیلی زیادی دارد در حالی که یک قسمت کلا ریخته است، بنده ماشین رو به شرط بدون رنگ خرید کرده ام اما شفاهی، الان فروشنده هم رضایت ندارد به من ضرر زیان دهد، حتی میگوید هزینه تعمیر هم نصف نصف دهیم، مبلغی از معامله که حدود یک و نیم میلیون هست را برای سند قطعی در دست دارم
مبلغ 14,000,000 پرداخت کرده ام تا به الان و شماره زده شده و کارت سبز هم دست فروشنده هست
من چطوری میتونم برای ضرر زیان خود و گران خرید کردن خودرو شکایت کنم ؟
آیا میشود درخواست کارشناسی قیمت داد و با همان قیمت محاسبه کرد ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر قیدشده باشد بله در غیر اینصورت هم می توانید فسخ کنید و هم رضایت دهید