مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

یک خودرو رو توقیف کردم ولی رفع توقیف شد چون شرکت مادر اعلام کرده شرکت پیمانکار که من شاکی و کارگر شرکت پیمانکار بودم به شرکت مادر بدهکار هستش و طبق پیمان بیت شرکت پیمانکار و کارفرما کلیه اموال بدون رجعت به مقام قضایی توقیف کارفرما می باشد ولی هیچ مدرکی به قاضی دال بر بدهکاری پیمانکار ارائه نشده تکلیف چیست ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

به نظر می رسد حتی با وجود آن شرط در پیمان باز هم کارفرما باید از طریق مراجع قانونی برای توقیف اقدام کند. راهی که برای شما می ماند این است که به این نوع توقیف در ابتدا اعتراض کنید و در ادامه از دادگاه بخواهید به علت ارتباطات شرکت مادر و پیمانکار دلیل و مدرک دال بر بدهی به شرکت مادر و همچنین ارائه آن پیمانی که چنین شرطی در آن قید شده را بخواهید. در هر حال در صورتی که شما زودتر برای توقیف اقدام قانونی کرده باشید اولویت با شماست.