مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

با سلام
بنده به دایرکت شخصی با پیج اینستاگرامی فیک به نام دختر مراجعه کردم و طرف ادعای معرفی خانوم برای صیغه تو شهر خودم رو کرد ... و برای معرفی از من خواست مقداری پول به حسابش که به اسم مرد بود و گفت که به اسم پسرمه واریز کنم
چند تا اسکرین شات هم ازش دارم اما هویت واقعیش رو نمیدونم کیه فقط میدونم دارنده ی اون کارت که به حسابش واریز کردم کیه
حالا من میخوام ببینم میتونم یه جوری شکایت کنم پولمو پس بگیرم یا محکومش کنم ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله کلاهبرداری است و باید به پلیس فتای شهر خود مراجع کنید

پرسشگر :

سپاسگذارم بعله در این مورد متوجه هستم
روی صحبتم اینه که با توجه به این که بنده دنبال چیز غیر قانونی یا همون خانم برای نیاز جنسی بودم
مشکلی برا خودم ایجاد نمیشه طی طرح شکایت ؟

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک و مستندات تماس و یادر دفتر وکیل حاضر شوید