مشاوره حقوقی رایگان - تهدید دانش آموز درصورت کامل نبودن دفتر

با سلام و خسته نباشید. من 15 سال سن دارم و دانش آموز کلاس نهم هستم. امروز معلمم من و چند دانش آموز را تهدید کرد و به من گفت:(( اگر تا هفته دیگر دفترت کامل نباشد انقدر به ساق پات میزنم تا راه رفتن یادت برود.)) ، میخواستم بدونم میتونم از معلم شکایت کنم؟! و اینم بگم که بچه های کلاس هم بودند. و اینکه باید به کجا شکایت کنم دادگاه یا اداره آموزش و پرورش؟!

ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

معلم جز تربیت شما قصدی ندارد و در آینده متوجه خواهید شد اما رفتار خارج از عرف اگر داشتند به مدیر اطلاع دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که معلم چنین کاری نکرده شما نمی توانید شکایت کنید و شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت.
به هر حال اگر معلم اقدام به تنبیه بدنی کرد می توانید دوستانه به معلم هشدار دهید که چنین کاری نکند و اعلام کنید که اگر چنین کاری کند به مدیر و یا آموزش و پرورش اطلاع می دهید.
و اگر اقدام به تنبیه شما کرد می توانید از طریق مدیر مدرسه پیگیری کنید اگر نتیجه نداشت می توانید از طریق آموزش و پرورش پیگیری نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق مدیر مدرسه نهایتا بازرسی آموزش و پرورش

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق حراست و بازرسی اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای اینکه شکایت شما نیتجه داشته باشد باید بتوانید قصد و سونیت معلم خود را اثبات کنید و البته اصل بر این است که هدف ایشان فقط اصلاح و تربیت شماست بنابراین بی نتیجه است

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام.
تا زمانی که معلم چنین کاری نکرده شما نمی توانید شکایت کنید و موضوع را ميتوانيد به مدير مدرسه اطلاع دهيد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا از طریق مدیر مدرسه و بعد آموزش و پرورش پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا به مدیر مدرسه اطلاع دهید اگر حل نشد از طریق آموزش و پرورش