مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

سلام من وکالت بلاعزل داده ام ولی سند قطعی بنام ایشان نشده ایا میتوانم جلو انتقال قطعی را بگیرم اگر میشود راهنمایی کنید سند قطعی بنام خودم هست وجهی دریافت نکرده ام.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید مورد وکالت را به نام شخص دیگری اگر اعتماد دارید منتقل نمایید و پس از خاتمه موضوع وکالت مجدد به نام خود منتقل کنید

پرسشگر :

مدارک دستم نیست چطور باید این کار بکنم

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک و مستندات تماس و یادر دفتر وکیل حاضر شوید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بستگی به قراردادتان دارد
اگر خریدار هنوز ثمن را به شما پرداخت نکرده است وپرداخت ثمن نیز مدت نداشته باشد اگر سه روز ازتاریخ معامله طی شود وخریدارثمن راپرداخت نکند شما بااستنادخیارتاخیرثمن اختیارفسخ دارید و نیز می توانید چنانچه تسلیم مبیع و ثمن مدت نداشته باشد شما دارای حق حبس هستید ومی توانید مبیع را تسلیم خریدارنکنید تاایشان اجبار به پرداخت ثمن شود