مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت دروغگویی خانم وکیل

سلام
یک وکیل خانم با اینکه 2 ازدواج داشته و یک جنین سقط کرده بخاطر مشکل با همسرش با قرار دروغ و با بی آبرویی در محل زندگی و محل کار همسرش حاضر شده و گفته باکره س و همسرش ناتوانی جنسی داره و حتی یکبار هم رابطه نداشتن در صورتیکه سقط جنین بعد از ازدواج با همسر دوم رخ داده همسرش هم نسبت به این ادعای دروغین ازش شکایت کیفری کرده که در مرحله صدور رای محکومیت قرار داره
همچنین با بی آبرویی تمام و به قصد تهاتر شکایتی که شوهرش ازش کرده ؛از خواهر شوهر خودش شکایت کیفری کرده و الفاظ رکیک جنسی رو از زبان خواهر شوهرش به خودش نسبت داده حالا هم به شوهرش پیغام داده که تو از شکایتت بگذر تا منم شکایت از خواهرت رو پس بگیرم اما خانواده شوهرش هم به هیچ وجه کوتاه نمیان حالا که اثبات ادعای دروغین نامبرده در مورد باکرگیش و بردن آبروی شوهرش از طریق استشهادیه شاهدین محلی و محل کار و همچنین دوربین مداربسته و مدارک پزشکی قابل اثبات هست و همچنین شکایت دروغین از خواهر شوهرش هم با توجه به عدم ارائه شاهد از طرف نامبرده رد شده و از طرف خواهر شوهرش ازش بابت ادعای حیثیت شکایت مجدد شده
آیابا توجه به قطعیت 2 بار محکومیت کیفری خانم وکیل بابت اتهام دروغین و بیان الفاظ رکیک جنسی از طرف وی؛ باعث ابطال پروانه وکالتش میشه؟ و چگونه باید برای ابطال پروانه وکالتش از طرف خانواده ای که این ظلم بهشون شده و آبروشون رفته اقدامی صورت بگیره؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

پروانه اش ربطی به این کارش نداره.