مشاوره حقوقی رایگان - سلام خانم من درخواست طلاق داده و نمیزاره دخترمو ببینم

خانم درخواست طلاق داده و یه دختر 4 ساله دارم که خیلی شدید به من وابسته هست اما متاسفانه خانم نمیزاره ببینمش درخواست ملاقات طفل از دفاتر قضایی دادم اما متاسفانه برای یک ماه دیگه نوبت دادگاه هست آیا می تونم درخواست بدم که وقت دادگاه تغییر بدن. چون با شرایطی که الان هست دخترم و من خیلی از لحاظ روحی مشکل داریم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تغییر وقت دادگاه معمولاً بعید به نظر می رسد زیرا بر اساس سیستم cms است . ولی میتوانید حضورا به شعبه درخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا می توانید از طریق شعبه پیگیری کنید

پرسشگر :

ممنونم از راهنمایی شما بزرگواران

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید فوراً وکیل بگیرید و نسبت به اقدامات کار انجام دهید