مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام سال 1392 در حیاط منزل پدری عیانی ساختمان به متراژ حدودا پنجاه متری رو با هزینه خودم ساختم بعد از دو سال سکونت در انجا در سال1394 پدرم در گوشه ای از حیاط هشتصد متری ساختمانی دو طبقه بنا نهاد که طبقه دوم ان را که سقفش پوشیده بود به اینجانب شفاها اعلام نمودند که کارهای داخلی انرا انجام دهم که بعداً سندش را به نام من کند و من نیز تمام کارهای ان را تمام کرده و بعد از گذشت شش سال شکایت خلع ید علیه اینجانب نموده و حکم خلع ید گرفته و اینجانب نیزشکایت تقاضای تقابل به خواسته صدور حکم بر اثبات توافق شفاهی الزام به اخذ پایان کار الزام به تنظیم سند و تفکیک طبقاتی نمودم که قاضی پرونده شهود تعرفه‌ای اینجانب را که دوازده نفر بودند که هر کدام از شهود در مورد قسمتی از ساختمان که در انجا کار کرده بودندو در مورد توافقات شفاهی اینجانب با پدرم بودند اجازه ندادند از دو نفر بیشتر که با خواهش و تمنا شد سه نفر دیگر شهود را نپذیرفت واز حالا میدانم که قضاوتش بر علیه من است لذا از شما حقوقدانان متبحر درایت امر تقاضای راهنمایی دارم من تمام زندگیم را خرج ابادانی خانه پدرم بدون فاکتور نمودم و حال از شما حقوقدانان تقاضای یاری دارم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

راهش همین بوده که رفتید انشالله که قاضی به نفع شما رای خواهد داد اگه به ضرر شما شد تجدید نظرخواهی کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

برای هزینه هایی که کردید فقط حق مطالبه وجه و دستمزد میتوانید داشته باشید نه مالکیت بر فرض توافقات و یا قول پدرتان ایشان حق دارند از اموالی که قراربود بنام شما زده شوند منصرف شوند و این حق قانونی ایشان است بهتر است دادخواست صحیح را اقامه کنید و به قاضی پرونده تردید نکنید به نظر اقدامات دادگاه. نیز بطریق صواب بوده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید