مشاوره حقوقی رایگان - خانه پدری که برا ساختش دعواست

سلام ما چهار تا پسریم که سه تا از برادرانم رفتن تو مخ پدرم خانه اش را بسازن ولی منو شریک نمیکنن و منم راضی نیستم و پدرم 78 سال سن دارد چجوری جلوگیری کنم البته پسر ارشد منم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
نیازی به اعلام رصایت شما نیست پدر بعنوان مالک می تواند با هرکس شراکت نماید مگر محجور باشد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیازی به اعلام رضایت نیست پدر میتواند با هر کس شراکت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اختیار با پدر است و شما نمی توانید کاری بکنید مگر اینکه پدرتون سلامت عقل نداشته باشد که در این صورت با اثبات موضوع و اخذ حکم حجر می توانید مانع شوید.