مشاوره حقوقی رایگان - نرخ مستثنیات دین

با سلام و عرض ادب. خانم بنده با اجرا گذاشتن مهریه 4 دانگ از یک باب آپارتمان که تنها دارایی بنده است رو توقیف کرد. بنده پس از توقیف آپارتمان درخواست مستثنیات دین کردم و قاضی دستور داد منزل رو کارشناسی کنن و درباره بنده تحقیقات محلی انجام دهند. پس از کارشناسی قیمت آپارتمان 450 میلیون قیمت گذاری شد که سهم من 280 میلیون شده و الباقی آن هم سهم خانمم. 1_میخاستم بدونم با این وضع گرونی آپارتمان ایا این مقدار که تنها دارایی بنده هم هست جزء مستثنیات قرار میگیره؟ اخه قاضی گفته تا 200 تومن مستثنیات هست 2_ و اینکه اگر نیست تا چه مقدار جزء مستثنیات است و روند کار به چه صورت هست؟ منزل رو میفروشن و پولش رو بمن میدن یا کلا خونه رو میدن به خانمم؟ یا اینکه از دانگ بنده کم کرده و به سهم ایشان اضافه میکنن؟ 3_ مگر در قانون ذکر نشده یک باب منزل مسکونی جزء مستثنیات دین است؟ اگر هست چرا توقیف میکنن و الان بعد از 2 سال هر روز کار ما رو عقب می اندازن؟ دیگه تحقیق و کارشناسی و این چیز ها واسه چیه؟ با تشکر از وکلای عزیز دادراه

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام . معمولاً تا حدود دویست میلیون را جز مستثنیات دین به حساب می اورند