مشاوره حقوقی رایگان - شاهدان

سلام و خسته نباشید بنده یک چک سفید امضا از روی سادگی امضا کردم و به پدرم دادم زمانی که چیزی نداشتم بعد ها که وضع مالیم بهتر شد و من کاملا از چک یادم رفته بود و ازدواج کردم شروع کرد با چک تهدید کردن منم برای اینکه چک رو بگیرم قراردادی با پدرم تنظیم کردم و 2واحد آپارتمان که به صورت قولنامه بود به او واگذار کردم اما پدرم خودش امضا نکرد یادش رفته امضا کنه ولی 3تاشاهد امضا کردن حالا با این همه مدرکی که من دارم و حکم بدوی رو هم گرفتم بازم دادگاه شاهدای اونو خواسته حال اگر شاهداش بیان و بگن که برگه رو امضا شده بردن و اونا امضا کردن و در زمان تنظیم قرارداد اونجا حضور نداشتن شهادتشون ممکنه مورد قبول باشه؟

پاسخ ها :

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. سوال مفهوم نمیباشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.