مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

درود بر شما- سال 94 پدرم فوت کرده است . مادرم یک بار جهت تقسیم ترکه و یکبار دیگر جهت مطالبه مهریه علیه بنده شکایت کرده است . در شکایت مهریه دادگاه رای به پرداخت مهریه به نرخ روز ( نه به نرخ یوم فوت ) داده است که با اعتراض بنده به رای فوق دادگاه تجدید نظر نیز همان رای فوق را تایید کرده است یعنی پرداخت مهریه از اموال متوفی به نرخ الان. که وکیل بنده نیز از این رای دادگاه و دادگاه تجدید نظر خیلی متعجب است . باید چکار کنم؟ لازم به ذکر است که عقدنامه مادرم متعلق به تاریخ1347 است.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

تاریخ فوت مبنای محاسبه است نه نرخ روز و یا تاریخ مطالبه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نرخ سال فوت باید محاسبه و پرداخت شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون با فوت افراد دیون آنها حال میشود باید براساس سال فوت محاسبه شود