مشاوره حقوقی رایگان - سوال قضایی در مورد شهرداری

ملکی به مشارکت واگذار شده و عوارض صدور پروانه شهرداری اقساط بندی شده که طرفین مالک و سازنده آن را بصورت مساوی باید پرداخت می کردند برای این امر هر دو طرف به شهرداری از بابت سهم خود چک داده اند بیش از نصف مبلغ به شهرداری پرداخت شده و پروانه اخذ شده است ولی در ادامه تصمیم به اصلاح پروانه و افزایش تعداد طبقات گرفته شده و یک مجوز اصلاح از طرف شهرداری برای ملک مربوطه صادر شده است و بدلیل مشکل فی مابین مالک و سازنده ملک مورد نظر قضایی شده و هیچگونه ساخت و سازی در ملک مورد مشارکت صورت نگرفته و فقط سقف آن توسط سازنده تخریب شده و احتمال خیلی زیاد دارد که قرارداد مشارکت فسخ شود حالا دو مشکل پیش اومده:
الف- چکها برگشت خورده و شهرداری چکها رو به اجرا گذاشته
ب- اعتبار مجوز قبل از وقت دادگاه به پایان می رسه
خواسته بنده:
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که آیا می شود
1- بدلیل قضایی شدن ملک مورد مشارکت وصول چکها به بعد از رای دادگاه موکول شود
2- اعتبار مجوز نیز تا رای قطعی دادگاه تمدید شود.
آیا راهی یا ماده تبصره ای وجود دارد که این دو امر محقق شود.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی بیشتر تماس بگیرید