مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام
در دادگاه تمکین بنده محکوم به تمکین شدم
طبق گفته قاضی این رای نیاز به اجراییه داره و همسرم اجراییه نمیگیره و مایل به برگشت من نیست
ضمن اینکه دوبار با اظهارنامه آمادگیمو اعلام کردم و ایشون فقط یکبار گفتن مایلم برگردی اما هزینه ایاب ذهاب به من نمیدهند
شکایت ترک انفاق کردم
آیا با توجه به اینکه ایشون حاضر به زندگی نیس تو این دادگاه محکوم میشود؟

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

اگر علیرغم استطاعت مالی، زوج حاضر به پرداخت نفقه نباشد در اینصورت می تونید امیدوار باشید که از شکایتی که کردین نتیجه مقصود رو بگیرین