مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

سلام وقتتون بخير
فروردين حدود ٣٠٠ سی سی مشروب دست ساز ازمون گرفتن
سه نفر بوديم
با توجه به اينكه تاحالا هيچ سابقه ای نداشتيم، خواستم ببينم چه مجازاتی بهمون ميدن!؟؟
و اينكه اعتراف كنيم مشروب برای ما نبوده و از كس ديگه ای گرفتيم از مجازاتمون كم ميشه؟!

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

مجازات حمل مشروبات الکلی مطابق قانون از شش‌ ماه تا یک ‌سال حبس و تا هفتاد و چهار (74) ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی (تجاری) کالای یاد شده می باشد.
البته در صورتی که سابقه کیفری نداشته باشید احتمال  تخفیف مجازات وجود دارد که به نظر قاضی رسیدگی کننده پرونده بستگی دارد
اینکه چطور از خودتون دفاع کنید هم بستگی به اظهاراتی داره که در طول این مدت بیان کردین و همچنین نتیجه آزمایش الکلی که به احتمال زیاد دادین و نتیجه اش رو تو سوالتون ذکر نکردین.