مشاوره حقوقی رایگان - التزام به اخذ پایان کار

زمینی را مشارکت در ساخت به فردی دادم حالا کار آخرش هست ولی دیگر ادامه نمی دهد التزام به تکمیل را حکم گرفتم آیا می تونم همزمان التزام به اخذ پایان کار و التزام به انتقال سند دادخواست بدم

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

بله، البته می تونستید همه موارد رو بصورت یکجا دادخواست بدین،
ضمناً به شرط داوری که احتمالا در قرارداد مشارکت نوشته شده باشه هم توجه کنید که بعداً براتون مشکل ساز نشه

پرسشگر :

سلام
در قراداد بنگاه داور می باشد یعنی اول باید برم نزد بنگاه؟
البته او در جریان هست آیا بابد کتبی باشد؟
بنگاه چیکار می تواند بکند؟

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

اگر بنگاه داور معرفی شده، برید پیش بنگاه
اگر شخص خاصی داور تعیین شده باید درخواستتون رو به ایشون بدین
اگر اسم خاصی درج نشده به یکی از وکلای شهر محل اقامتتون مراجعه کنید و از ایشون راهنمایی بخواید.