مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق بعد از طلاق

درود،خانمی هستم مطلقه که به دلیل آزار و اذیت های شدید روحی روانی از جانب شوهرم مجبور شدم همه مهریه و کل دارایی هایم را به او در عوض طلاق ببخشم و فقط حضانت دخترم را به من بدهد.
اکنون به دلیل فشار های اقتصادی زیادی که بر زندگی ام متحمل هستم، آیا این امکان برایم فراهم است که از شوهر سابقم چیزی را مطالبه کنم؟ یا فرزندم بتواند حق و حقوق خود را نسبت به زندگی قبلی خود مطالبه کند؟یا حتی ارث پدری پیش از موعد فوت پدر؟

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بستگي به اسناد ابرا حقوق تون داره

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فقط شما میتوانید نفقه فرزند را مطالبه کنید