مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق و حقوق زناشویی پس از طلاق

باسلام وعرض ادب واحترام بنده خانمی 50ساله هستم که دوسال پیش با وکالت طلاق از همسرم جداشدم .ده سال قبل از این جدایی همسرم با حیله ونیرنگ گفت اپارتمانی خریداری نموده که تصمیم دارد سه دانگ ان را به نام کند ومن را با زور برد دفترخونه که بنویسم مهریه 600سکه بهار گرفته ام دردفترخونه نوشته شد که مهریه وسایر حقوق احتمالیه گرفته ام وکلمه ابرا هم درج شده همان روزبنده وکالت طلاق از ایشان همراه گرفتن مهریه ونفقه نمودم پس از این جریان مدت ده سال زندگی کردم که مانند گذشته براین ایشان هیچگونه نفقه و اجاره بها منزل مسکونی را پرداخت ننموده بنده برای طلاق که به دادگاه رفتم اقای قاضی از وکالت طلاق ایراد گرفتند و مجددا در دفترخانه وکالت طلاق جدیدی نوشته شد که می توانستم حق وحقوقم بگیرم من هم عنوان کردم پانصد سکه می بخشم و صدسکه را همراه نفقه وسایر حقوق بعدا مطالبه خواهم کرد که درحکم طلاق عنوان شده است حال سوال من این است ایا می توان اثبات نمود که ایشان با حقه من را برده دفترخونه وبا وعده بنام کردن ملک به زور از من اقرارنامه گرفته که مهریه ام را بخشیده ام ؟البته من یک برگه دست نویس هم از ایشان دارم که مهریه ام را درمقابل زندگی کردن دو پسرم با خودم بخشیده ام که اثر انگشت وامضای ایشان پایین صفحه هست وبا دست خط خودش می باشد سوال دومم این است ایا می توانم اجرت المثل ونفقه ایام زوجیت را با وجود نوشتن اقرار نامه گرفتن مهریه بگیرم؟اسوال سوم اینکه اگر نمی توانم حق وحقوق ان ایام را بگیرم تکلیف نفقه واجرت المثل ان ده سالی که پس از نوشتن اقرار نامه با ایشان زندگی کردم زندگی کردم چیست با تشکر از شما وکلای محترم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند نظر دقیق به توان کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید بتوانید موارد ذکر شده را اثبات نمایید صرف ادعا کفایت نمی کند چنانچه در خصوص اجرت المثل و نفقه اقدامی ننمودید قابل پیگیری است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در متن گواهی عدم سازش نوشته شده که شما 100 سکه را بخشیدی و 500 سکه دیگر طلب داری میتونی
10 سال بعد از وکالت زیر یک سقف زندگی کردی که نفقه تعلق نمی گیرد ولی اجرت المثل بلی

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما در خصوص مهریه هر آنچه در سند وکالتنامه دوم و رای دادگاه قید شده باشد ملاک است است اگر حقوقی دارید به موجب وکالتنامه دوم و رای طلاق میتوانید مطالعه نمایید در غیر اینصورت خیر در ارتباط با اجرت المثل و همچنین نفقه مطابق قانون در زمان صدور رای طلاق در خصوص تمام حقوق مالی زوجه تعیین تکلیف می گردد لذا ملاک فعلی در جهت اینکه آیا شما استحقاق دریافت اجرت المثل و نفقه معوقه را دارید یا خیر به رای طلاق رجوع نمایید اگر در رای طلاق ای شده باشد می توانید آن را مطالعه نمایید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام نیاز به مطالعه دادنامه دادگاه است علی ایلحال اگر در دادنامه درج شده باشد پانصد سکه بخشیدی ،صد سکه دیگر را میتونی مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی اقرارنامه میباشد

ظاهرا با توجه به مفاد رای دادگاه 100 سکه قابل مطالبه است
و نفقه و اجرت المثل بعد از تنظیم اقرارنامه قابل مطالبه است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مطابق رای دادگاه خانواده می توانید حقوق مالی خود را مطالبه کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

سند اقرارنامه می بایست مطالعه گردد تا مشخص شود نسبت به چه چیزهایی بر علیه خود اقرار نموده اید اثبات بر خلاف سند رسمی تنظیمی در دفترخانه در دادگاه ها بسیار مشکل است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دلایل قانونی و یا شهود ارائه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما را مطالعه کردم نیاز به بررسی بیشتر دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه ابرا قابل برگشت نیست
اگر اقرار نامه در خصوص صرف مهریه بوده در مورد سایر حقوق مالی خود اعم از نفقه و مهریه می توانید اقدامات لازم را انجام دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید بتوانید اثبات نمایید در این صورت باید دادخواست ابطال سند رسمی بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در دادنامه درج شده باشد پانصد سکه بخشیدی ،صد سکه دیگر را میتونی مطالبه کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مهریه را نمی توانید بگیرید اثبات حیله برای شما سخت و غیر ممکن است .
برای نفقه و اجرت المثل آن ده سال می تولنید اقدام نمایید و قاعدتا برای عدم پرداخت نفقه نیاز به دلیل محکمه پسند دارید