مشاوره حقوقی رایگان - عدم توانایی پرداخت پیش قسط مهریه و نفقه

سلام
بنده به دلیل رفتار بد و اخلاق بده زنم، تقاضای طلاق یکطرفه دادم
حکم طلاق هم اومده و نوشته قبل از اجرای صیغه طلاق باید 114تا سکه و نفقه نه میلیونی رو پرداخت کنم
ما یکسال زندگی کردیم و اکثر مواقع هم بیکار بودم، قبلشم دانشجو بودم و کار نداشتم
ایا وقتی اعسار مهریه و نفقه بزنم، امکان داره پیش پرداخت نگیرن؟
چون هیچی به اسمم نیست و از کسی طلبی ندارم و کلا کاری نکردم که پول جمع کنم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

تقاضای اعسار بدین اگر هزینه شو ندارین