مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شاکی

با سلام
خانمی بدلیل ایجاد مزاحمت شکایت کرده و تنها یک ضربه به طور غیرعمد به پای ایشون برخورد کرده بود.
حالا دادگاه جرم رو ایجاد مزاحمت برای بانوان در ملاعام و ضرب و شتم تشخیص داده .
حالا اگه ایشون رضایت نده حکم دادگاه در چه حدی میتونه باشه ؟؟
و اگه ایشون رضایت بده چون میگن قانون یه حقی داره این وسط
بازم مجازات داره ؟؟ درسته ؟؟ در صورت رضایت چه جریمه ای یا مجازاتی میتونند تعیین کنند؟؟
باتوجه به اینکه هیچ سابقه ی کیفری قبلی نداشتم و همچنین دانشجو هستم تاثیری توی رای دادگاه داره ؟؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.در قوانین، ایجاد مزاحمت برای بانوان و اطفال در معابر و اماکن عمومی، با دو شیوه زیر مجازات می‌شود:
حبس: از 2 تا 6 ماه
شلاق: تا 74 ضربه
درصورت فقدان سابقه کیفری امکان تعلیق و تخفیف مجازات وجود دارد