مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مشاوره فوری

باسلام و عرض ادب
اینجانب حدود 8ماه بابت درگیری زندان بودم. تو این مدت که زندان بودم یه نفر از دوستام واسه یه رسید عادی که خودش جعل کرده بوده و من اطلاعی از این رسید ندارم دادخواست مطالبه 20میلیون تومان میده چون میدونست ثنا ثبت نام کردم رفته با کپی کارت ملی من خط من را سوزانده و خط جدیدی دریافت کرده از دفتر پیشخوان بعد از سامانه ابلاغ رمز جدید دریافت کرده و تمام ابلاغ ها که آمده تو ثنا دریافت کرده یعنی همون ابلاغ واقعی بعد الان من محکوم به پرداخت شدم رای هم قطعی شده چیکار میتونم بکنم تو رو خدا کمکم کنید من زندگیم 20میلیون نمیشه ممنونم از کمکتون در پناه حق.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. شما باید برای اثبات این ادعا که ایشان به دفتر پیشخوان مراجعه نموده مدرک داشته باشید (مثلا چک کردن دوربینهای دفتر در تاریخ مربوطه )و در دادسرا هم به این جرم و هم جعل امضا در رسید عادی و... شکایت نمایید اما با توجه به حضور شما در زندان و عدم دسترسی به گوشی یا سیستم ثنا میتونید اظهار بی اطلاعی از رای بفرمایید و با ارائه گواهی حضور در زندان از رای صادره واخواهی کنید.

امین گل محمدی

جناب آقای امین گل محمدی:

با سلام.شما میتونین با اثبات جعلی بودن سند مورد حکم بعد از قطعیت،در همان دادگاه دادخواست اعاده دادرسی به استناد ماده 426 آیین دادرسی مدنی بنمایید.

یک وکیل

سلام" موضوع فرض سؤال شما مشمول اعاده دادرسی موضوع ماده 426 قانون آ.د.م و مهلت اعاده دادرسی مشمول ماده 429 همان قانون می گردد که همکار محترم جناب آقای گل محمدی راهکار قانونی را به درستی ارائه نمودند .