مشاوره حقوقی رایگان - کابینت ساز طبق قرارداد پول گرفته ولی کابینت نساخته

سلام. بنده مبلغ 38500000به یک کابینت ساز طبق قرارداد دادم.ولی ایشون بعد از 4 ماه هنوز کابینتها را نساخته.ازش شکایت کلاهبرداری کردم متاسفانه دادیار به دلیل عدم کلاهبرداری رای توقیف تعقیب صادر نموده.چه کار میتونم انحام دهم.
اصلا اینکه مساله را حقوقی میوانند یعنی چه؟ یعنی من نمیتونم به پولم برسم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این موضوع در چارچوب جرمه کلاهبرداری نبوده بهتر است به صورت حقوقی دادخواست مطالبه وجه مبنی بر قرارداد تان دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این مساله کلاهبرداری نیست باید اول اظهارنامه بدید و بعد به الزام به انجام تعهد را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم شما می بایست اول برای شخص یک اظهارنامه ارسال کنید و یک مدتی را معین نماید اگر در این مدت ایشان کار را انجام نداد دادخواست الزام به انجام تعهد به طرفیت ایشان مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بدوا دا‌دخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود.
سپس از طریق اتحادیه پیگیری کنید در صورتی که اتحادیه پیگیری نکردم و نتیجه نگرفتید می توانید از طریق دادگاه دادخواست بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به قرارداد الزام به انجام تعهد مطرح نمایید اگر در قرارداد در خصوص تاخیر نیز خسارتی در نظر گرفتید مطالبه نمایید بدوا اظهارنامه ارسال نمایید