مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه تکمین

اجرائیه تکمین
من شکایت اجرائیه تکمین کردم امامتاسفانه بدون حکم اجرائیه تکمین رای دادگاه قطعی صادر شد لطفا توضیحات بیشتر در این مورد را ذکر نمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال ابهام دارد لکن اگر رای قطعیت یافته باشد باید تقاضای صدور اجرائیه نمایید اگر زوج هستید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما مبهم است بهتر است جهت مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.
جهت اخذ پاسخ سوال خود را واضح و کامل مجدد مطرح کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما زوج هستید بعد از صدور رای الزام به تمکین باید درخواست اجراییه دهید تا بر حسب پرونده بعد از قطعیت اجازه ازدواج مجدد را به شما بدهد