مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ابطال هبه نامه عادی

با عرض سلام و خسته نباشید، آیا دادخواست ابطال هبه نامه عادی زمانی که رای دادگاه بدوی صادر شده و پرونده در مرحله‌ی تجدید نظر هست، توسط احدی از خواندگان دعوی امکان پذير است

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما یک سال کلی و مبهم هی سوال نمیشه پاسخ داد شما چیزی را مشخص نکرده یک موضوع دیگر را در یک موضوع دیگه تخیل کردید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل محکمی داشته باشد غیر ممکن نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما مبهم است بهتر است جهت مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به دلیل ابرازی دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا اکر ارتباط با هبه داشته باشد باید متوقف تاتصمیم مرحله تجدیدنظر محرز شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و توضیحات بیشتر دارد