مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و توهین

سلام.
شخصی مرا تهدید و به من توهین کردن طبق شکایتم حکم ایشون اومد و اینکه ایشون به اتهامشون اقرار کردن بعد از صدور حکم باید چکار کنم که حکم اجرا بشه؟؟؟
واقعا از رفت اومد دادگاه خسته شدم
طی گذشت چند هفته از صدورحکم برام پیام اومده که پرونده به شعبه کیفری2 ارجاع شد؟؟؟
این یعنی چی ؟؟؟
و اینکه ابلاغیه اومد که تاریخش 3ماه دیگس.

میخواستم بدونم باید چکار کنم
خب اون که به اتهامش اقرار کرده پس چرا پرونده رفت برای 3ماه دیگه ممنون میشم اگه هر چه سریعتر راهنماییم کنین

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
پرونده کیفری ابتداعا دردادسرا مطرح میشود وسپس برای محاکمه وصدوررای به دادگاه کیفری ارسال میشود دادگاه کیفری هم باتعیین روز ووقت جلسه دادرسی برگذارمیکند ورای صادرمیکند

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک و مستندات تماس و یادر دفتر وکیل حاضر شوید