مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی و بحث وکالت بلاعزل و خلاف در مکان تنظیم اجاره نامه

با درود و سپاس بنده یک فرد سی و چهار سال هستم آپارتمانی پدرم به نامم کرده اما سند آن را بدلایلی نامشخص به بهانه دزدیده نشدن پیش خود نگه داشته و بنده هیچ مدرکی یا کپی از مشخصات سند ندارم می خوام بدانم بدون داشتن شماره سند و با کد ملی آیا میشه متوجه شد روزی که در دفترخانه امضاها انجام شده وکالت بلاعزلی رخ داده یا خیر و اینکه بعد از سند خوردن پدرم آن آپارتمان را طبق اختیار خود رهن داده و فقط از بنده خواسته در بنگاه حاضر شوم و چند برگه را در حضور مرهون امضا کنم و اثر انگشت بزنم و وعده اینکه قرار بود خانه از اول اجاره داده بشود و ماهانه پول اجاره را بگیرم منتفی شد!! ؟ آن هم به بهانه اینکه مرهون پول ندارد!؟ و بعد دو سال اواسط سال پیش پدرم گفت قرارداد رهن را تمدید کرده و یک اجاره ای هم بر آن افزوده و از بنده خواسته شد در بنگاه!؟ اجاره نامه ای را امضا کنم. و یک اجاره خیلی مختصر را به مدت یکسال دریافت کنم. که شهریور امسال کل قرارداد به پایان می رسد. در حالی تا جایی که خواندم بنگاه صلاحیت تنظیم اجاره نامه ندارد. از طرفی پدرم بارها گفته پول رهن آن خانه صد میلیون تومان که نود و پنج میلیون را پدرم باز پس داده یا نداده نمیدونم و پنج میلیون هم باید در پایان به مرهون بپردازه در اتمام حرفام از وکلای گرامی خواستارم راهنمایی بفرمایید در این روند از آغاز تا پایان چه تخلف هایی رخ داده و چگونه باید پیگیری کنم با سپاس دوباره

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

به اداره ثبت محل مراجعه و درخواست سند المثنی بدهید