مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

درود بر شما
خانم بنده بعد سه سال زندگی مشترک به بهانه عدم توجه من علیه بنده دو پرونده باز کرده یکی ندادن نفقه و دیگری پس گرفتن جهیزیه، پرونده ها الان در مرحله شورای حل اختلاف هستند لازم به ذکره که ایشون دو ماهه زندگی مشترک رو ترک کرده و به خانه پدری رفته، شورای حل اختلاف بعد از شنیدن صحبت های طرفین پیشنهاد طلاق توافقی رو داده مهریه ایشون 280 عدد سکه و یک دانگ از خانه پدری بنده هستش من توانایی پرداخت مهریه رو ندارم و نگرانم که ایشون خانه پدری بنده که پدر و ماد من در اون ساکن هست رو توقیف کنه، لطفا راهنمایی کنید باید چه کاری انجام بدم؟؟
اینم اضافه کنم در طول زندگی ما نه خیانتی بودی نه کتک کاری نه معتادی بنده

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک و مستندات تماس و یادر دفتر وکیل حاضر شوید