مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حقوق مدیر عامل

سلام.
بنده حدود 15 ماه داخل یک شرکت مدیرعامل بوده ام(خارج از هیئت مدیره) و هیچ گونه قراردادی مبنی بر دریافت حقوق توسط هیئت مدیره و بنده وجود نداشته چون در شرکت سهام دار بوده ام.
امکان شکایت از هیئت مدیره مبنی بر عدم پرداخت حقوق وجود داره؟

پاسخ ها :

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام‌. اگر بیمه داشتید که راحت تر میتوانید ثابت کنید اما اگر بیمه نداری. علاوه بر بازرسی از سوی بیمه باید ثابت کنید حداقل یک مبلغ به حساب شما به عنوان حقوق ریخته شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید حق و حقوق خود را مطالبه کنید