مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مدیر عامل

سلام. بنده عضو هیئت مدیر شرکت تعاونی روستایی هستم که چندین سال هست تقریبا غیر فعال شده ، بعد از چندین سال ما تصمیم گرفتیم احیا کنیم ، با تشکیل مجمع اعضا انتخاب شدند و مدیر عامل انتخاب شد ، بنا به دلایلی بعد از چهار ماه از تاریخ ثبت شرکت ، تغییر و تحول انجام شد ولی متاسفانه بعد از یک هفته مدیر عامل استعفا داد و تا حالا با چندین بار نامه نگاری هنوز اقدام به تحویل اموال شرکت نداده حالا بعد از دو سال شکایت کرده و حقوقش را می‌خواهد، آیا حقوق شاملش می‌شود یا نه ؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بر طبق آنچه در سوال شما آمده امکان چنین چیزی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر شرکتی ثبت و فعال بوده می بایست حقوق ایشان پرداخت شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله اما اگر ثابت شود ضرروزیان زده خسارات ناشی از ضرروزیان را با این حقوق تهاتر نمایید