مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مدیر عامل

با سلام
آیا پرداخت حق بیمه و حقوق مدیر عامل، منوط به موجود بودن پروژه کاری در آن شرکت می باشد؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به اساسنامه شرکت دارید ولی قاعدتاً خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما مبهم میباشد و اساسنامه شرکت رجوع نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر شرکت دستور العمل های و نحوه عملکرد پرداخت متفاوتی دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در ظاهر خیر ، به قرارداد فی مابین هیئت مدیره و مدیر عامل بستگی دارد. مفاد اساسنامه نیز ملاک عمل است.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
به قرارداد فی مابین و اساسنامه بستگی دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام،

پرداخت حقوق مدیر عامل معمولاً بر اساس قرارداد کاری بین شرکت و مدیر عامل تعیین می‌شود و بیشتر مرتبط به وظایف و مسئولیت‌های مدیر عامل تا حضور یا عدم حضور پروژه کاری نیست. در صورتی که قرارداد کاری مدیر عامل دارای شرایط خاصی از قبیل بسته مزایایی برای پروژه خاصی باشد، در اینصورت پرداخت حقوق و بیمه ممکن است به اعتبار وجود پروژه کاری بستگی داشته باشد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر چه در اساسنامه درایت مورد قید شده ملاک است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مورد بستگی به اساسنامه شرکت و یا صورت جلسه تنظیمی بین هیات مدیره در این زمینه می باشد فلذا لازم است که اسناد مورد اشاره تحت بررسی و مطالعه قرار بگیرد تا پاسخ مناسب حقوقی ارائه شود.