مشاوره حقوقی رایگان - اعسار محکوم به

باسلام
من مبلغ 5/350000 تومان چک دست طلبکار دارم که چک رو اجرا گذاشته و بنده محکوم به پرداخت با تمام هزینه ها شدم درخواست اعسار دادم امروز نوبت دادگاه داشتم که از 3نفر شاهد 2نفر نیومدن آیا شهادت یک شاهد مورد قبول میشود یا درخواست اعسار رد میشود و اگر درخواست اول اعسار اینجانب رد شود حکم جلب صادر میشود یا میتوانم دوباره درخواست دومم رو برای اعسار و تقسیط بدهیم بدهم تشکر میکنم از شما اگه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

پرسشگر :

آیا حکم جلب من صادر میشود و باید از داخل زندان درخواست اعسار بدم?