مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حقوق و اموال

سلام
سه ماهه که در دوران عقد هستیم و من می خوام مهریه و نفقه م رو اجرا بذارم.
مادر همسرم فوت شدن و در شهرستانشون باغ و ملک دارن (اما من پلاک ثبتی ندارم)؛ یعنی همسر من ورثه محسوب می شه و همسرم کارمند رسمی دولت هستن، یک خودرو دارن (که شاید تا الان انتقال سند داده باشن) و مقداری پول توی حساب بانکیشون (که شاید خالی کرده باشن حساب رو)
1-با اجرا گذاشتن مهریه، چه مقداری از حقوقشون برای نفقه (گذشته و جاری) و مهریه بصورت جداگانه توقیف می شه؟و این توقیف تا چه زمانی ادامه داره؟
2-برای تأمین خواسته از ارثیه شون چکار باید کنم؟

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام با استعلام از ثبت و شهرداری می تونید اموال مورث همسرتان را بیابید