مشاوره حقوقی رایگان - ترددهای غیر متعارف خانم به واحدی در آپارتمان

با سلام. مدت حدود 2 ماه است که خانمی با ماشین پژو و پارک آن جلوی در ساختمان آپارتمان، به داخل یکی از واحدها تردد مینماید واز 8 واحد 5 واحد آن چندین بار این رفت و آمد های شبانه غیر متعارف در ساعتهای 1 تا 2 بامداد را مشاهده نموده اند. در ضمن در آن واحدی آقایی جوان و تنها زندگی مینماید که حدود 5 ماه قبل، خانمش بخاطر دعوا و کتکاری خانه را ترک کرده و کلیه اسباب و اثاثیه منزل را نیز برده و تاکنون مراجعه ننموده است. لازم بذکر است که این آقا درآن واحد مستاجر میباشد و مالک این واحد خاله وی میباشد. بنابراین خواهشمند است راهنمایی فرمایید که نحوه مواجه و جلوگیری از این عمل منافی اخلاق چه راهکاری قانونی و حقوقی برای بقیه ساکنین آپارتمان دارد. با سپاس فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما نمیتوانید صرفا با این دلایل انها را متهم به عمل خلاف ‌‌منافی عفت کنید . ولی اگر رفت و امد ها مزاحمتی برای ساکنین ایجاد کرده میتوانید ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست رفع مزاحمت دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر برای شما مزاحمتی دارند می توانید استشهادیه تنظیم کنید و با عنوان مزاحمت شکایت کنید .
بهتر است قبل از شکایت به صورت جدی و دوستانه با همسایه صحبت کنید و اگر قانع نشد اظهارنامه ارسال کنید و سپس شکایت کنید.