مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام. سوال من این است. که یک زن ایرانی با یک فرد خارجی در خارج کشور ازدواج و ازدواج آن ها در سفارت خانه کشور خارجی ثبت می شود. زن فوت می‌کند و وراث این خانم شوهر و 2 فرزندش که تابعیت خارجی دارند می رسد.زند ملک مسکونی و حساب بانکی در ایران دارد. بعد از انحصار وراثت آیا سند تک برگی ملک به نام وراث که تابعیت ایرانی ندارند صادر می شود برای فروش اموال و وکیل مدنی می‌تواند کار این افراد را انجام دهد یا خیر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند بررسی اسنادی و اطلاع از جزییات بیشتری است

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

برای پاسخ به این سوال باید یک سری اطلاعات بیشتر ارایه شود منجمله اینکه تابعیت شوهرش کدام کشور است؟زن ایرانی از تابعیت ایرانی خود خارج شده و تابعیت کشور شوهر را پذیرفته یا هنوز تابعیت ایرانی خود را حفظ کرده و تابعیت بیگانه را نپذیرفته است؟مذهب زن ایرانی و شوهر او چه مذهبی بوده است؟مخلص کلام در این مورد باید ابتدا اطلاعات کامل و دقیقی به وکیل ارایه دهید تا با بررسی آنها پاسخ دقیق را بدهد.پیشنهاد میشود به صورت حضوری و با اطلاعات کامل از جزییات به دفتر وکیل مراجعه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با
وراث نمی توانند سند مالکیت بگیرند و به ناچار باید سهم خود را انتقال دهند.