مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حق بیمه گذشته

با سلام بنده 18 سال سابقه پرداخت بیمه دریک شرکت نیمه خصوصی دارم و قبل از اینکه وارد این شرکت بشم 26 ماه در یک شرکت خصوصی کار می‌کردم (80_82) و اون شرکت هیچ بیمه ای برای من پرداخت نکرده و بنده یک قرارداد و یک نامه مربوط به اشتغال کارم ازشون دارم آیا میتوانم به طریقی این 26 ماه را بپردازم باتشکر از شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله ابتدا از طریق اداره بیمه تامین اجتماعی کمیسیون مطالبات موضوع را پیگیری نمایید و در صورت عدم نتیجه از طریق اداره کار نسبت به بیمه معوقه شکایت کنید