مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به شکایت از دادگاه شهر دیگر

سلام،من برای عدم تمکین از خانمم شکایت کرده ام، محل سکونت مان مشهده، خانمم سه ماه هست خونه رو ترک کرده و به شهرستان درگز که خونه پدر و مادرش هست رفته و با اونها داره زندگی می‌کنه و اون هم رفته برای نفقه جاریه از من همون درگز شکایت کرده. باتوجه به اینکه من مشهد زندگی میکنم و نمیدونم برم دادگاه درگز، چیکار کنم. میتونم نرم واعتراض کنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید از طریق دادگاه شهر درگز شکایت خود را پیگیری کنید.
طبق قانون دادگاه محل سکونت زوجه صلاحیت رسیدگی دارد و اعتراض شما نتیجه ای نخواهد داشت.

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

در دعاوی خانواده مطابق قانون زوجه میتواند در محل اقامت خود طرح دعوی کند و شما نمیتوانید به این موضوع اعتراض کنید اگر هم حضور پیدا نکنید دادگاه رسیدگی غیابی خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید وکیل بگیرد و یا لایحه دفاعیه رو ارسال کنید