مشاوره حقوقی رایگان - ارث بردن از مادر بزرگ

با سلام . مادر پدری من حدود 60 سال قبل فوت کرده و پدر من هم در سال 81 فوت کردن . در سال 1400 متوجه شدیم که مادربزرگ ما مال و اموال داره و البته مادربزرگ من دارای فرزندانی بوده که فقط یک نفرشون زنده اس و مابقی فوت کردن. الان بنده بعنوان نوه ایشون چطوری میتونم اولا استعلام مال و اموال مادربزرگ رو بگیرم ؟ و ثانیا من میتونم ارثی بگیرم یا نه؟ کلا باید از کجا اقدام کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اول برای پدرتون که فوت شده گواهی انحصار وراثت بگیرید سپس برای مادر بزرگ گواهی انحصار وراثت بگیرید،
بعد با ارائه گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر ترکه بدهید .