مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

من حدود چهل روز پیش ماشینم که به علت بدهی توقیف بود در پارکینگ رو فروختم طرف پولشو داده ولی الان پشیمان شدم که ماشین بهشون بدم قولنامه از طریق بنگاه هم صورت گرفت. ماشین البته هنوز توی پارکینگه چون تازه نامه رفع توقیف گرفتم لطفا راهنمایی کنید باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

طبق اصل لزوم قراردادها اگر قراردادقطعی بوده ملزم به انجام عمل و تحویل ماشین هستید مگر اینکه طبق قرارداد و اگر شروطی باشه طرف مقابل شروط رو انجام نده و حق فسخ ایجاد بشه