مشاوره حقوقی رایگان - جای پارک

الان دو تا از همسایه هامون دعواشون شده. بخاطر جای پارک و...
کوچه ما شش متریه. همسایه روبرویی حیاطش در بزرگ ماشین رو و پارکینگ داره. همسایه پایینی ما، پارکینگ موتور داره ینی درب حیاطش ماشین رو نیست.

حالا هربار که همسایه روبرویی میخواد ماشینشو ببره تو پارکینگ یا بیاره بیرون دعوا میشه. چون روبرویی زنگ میزنه میگه ماشینتو جابجا کن من میخوام بیام بیرون مثلا!
میگه چون من حیاطم پارکینگدار هست شما حق نداری در این کوچه جلوی خونه ات پارک کنی ماشینتو. همسایه پایینی هم میگه جلوی خونمه. پارک میکنم.

قانون میکه حق با کیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همسایه پایینی حق ندارند جلوی خونه همسایه ای که پارکینگ داره پارک و کار وی مصداق بارز مزاحمت ملکی محسوب می شود.
همسایه پایینی باید به نحوی پارک کنه که همسایه مقابل برای رفت آمد به پارکینگ مشکلی نداشته باشه و اگر مشکلی باشه می تواند با عنوان مزاحمت شکایت کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ماشین یا موتور نباید جایی پارک شود که مزاحم ورود و خروج کسی از پارکینگش شوذ

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پارک باید طوری باشد که ایحاد مزاحمت برای رفت و آمد دیگران نداشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما قابل بررسی و جستجو بیشتر از حالا باید از سایر جهاد مورد ارزیابی قرار گرفت در صورت نیاز می توانید تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام کوچه متعلق به شهرداری است و همه میتوانند استفاده کنند