مشاوره حقوقی رایگان - جعل و استفاده از سند مجعول

فردی رسيدی به مبلغ چهارصد ميليون ريال بر عليه بنده جعل و در دادگاه استفاده نموده است، و دادگاه متهم را محكوم به جزای نقدی نموده است
١٢ ميليون ريال بابت جعل و ١٢ ميليون ريال بابت استفاده كه يكی از آنها قابل اجرا ميباشد
با تجديد نظر خواهي پرونده به تجديد نظر ارسال شده است
بنده تقاضاي جزاي غير نقدي را دارم
آيا اين امكان وجود دارد كه راي تغيير پيدا كند؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

دادگاه تجدیدنظر طبق قانون حق تشدید مجازات متهم را ندارد

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال تعیین مجازات اصلی یا جایگزین و اعمال کیفیات مخففه قانونی جرم به نفع متهم در اختیار قاضی محترم رسیدگی کننده به پرونده است هر چند در فرض سؤال به نظر می رسد مجازات بسیار خفیفی با توجّه به نوع اتهام برای متهم صادر شده است که احتمال می رود متهم از وکیل بانفوذی برخوردار بوده است . محکوم له در اعتراض به رأی و تجدیدنظر خواهی جق تقاضای تبدیل آن به مجازات اصلی (حبس) را ندارد مگر رأی خلاف مقررات قانونی و خارج از حدود اختیارات قانونی قاضی محترم رسیدگی کننده اصدار یافته باشد .

عطاءاله  فتحعلي پور

جناب آقای عطاءاله فتحعلي پور :

سلام. در صورت عجز از پرداخت جزای نقدی رای قطعی دادگاه کیفری بدل از مجازات حبس تعزیری مجازات حبس اجرا خواهد شد.

یک وکیل

سلام. خیر