مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال غیر منقول

با سلام.
پسر عموی بنده زمین کشاورزیشو که از قدیم عرفا به او رسیده در ازای بدهی پسرش با سند عادی فروخته ...

حالا بعد از یکسال عمه هام مدعی شدن که زمینها قدیم تقسیم نشده بودن وما فقط همینجوری شفاها گفتیم زمین دست برادرهام باشه..

الان تقاضای سهم الارث زمینشونو میکنن و میگن سند مشاعه و به نام پدرمون هست ماهم سهم خودمونو میخوایم.

با این وجود تکلیف زمین منتقل شده چیه آیا معامله باطل میشه وعمه هام میتونن زمینو پس بگیرن؟
واینکه جرم ومجازات پسر عموم با توجه به اینکه سوء نیتی هم در فروش زمین نداشته و فکر کرده دیگه زمین مال خودشه و کسی مدعی نمیشه چیه؟

با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله معامله فضولی بوده و قابل ابطال است.
اما در خصوص فروش زمین ها توسط پسر عمو با توجه به اینکه سوء نیت نداشته بحث کیفری منتفی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از لحاظ حقوقی قابل بررسی هست ومیتوانید انرا ابطال کنید