مشاوره حقوقی رایگان - گرفتنن خسارت از بیمه

سلام.چهارماه پیش همسرم به همراه دختر10 ساله ام با ماشین من تصادف کردند همسرم راننده بود و مقصر بود دخترم از ناحیه چشم و صورت زخمی شد برای گرفتن دیه از بیمه باید از همسرم شکایت میکردم بعد از شکایت و ارائه نظر پزشک قانونی (حدود6درصد جراحت دامیه) و تکمیل پرونده دیروز ابلاغیه برام اومده که درخصوص شکایت شما قرار منع تعقیب صادر شده و هیچ اشاره ای نسبت به دیه نشده است الان باید چکار کنم. ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید نگاه کنید که علت منع تعقیب چه بوده؟ ایا خانم به تصادف دردادسرا اقرارکرده یاخیر؟ادله چی دارید؟