مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرونده

باسلام، من از همسرم جدا شدم بصورت شرعی با معرفی دادگاه به حوزه علمیه با حضور شاهدین طلاق شد و کتبا نوشته و نفقه تا ریال آخر پرداخت، بعداز یکماه بابت مهریه که به شورای حل اختلاف احضار شدم دیدم نه نامه طلاق و نه مدارک مربوط به پرداخت نفقه در پرونده نبود و رئیس شعبه گفت اصلا شما به ما مدارک ندادی، چن بار این کار تکرار شده،آیا امکان انتقال پرونده به شهر خودم یا یک شهر بی طرف وجودداره؟ خودم بیرجند و خانم چابهار

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می فرمایید بابت مهریه به شورا احضار شدید. خوب طبیعی و مشخص است هر پرونده ای اوراق خودش را دارد. اوراق نفقه در مهریه نمی آید .

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

پرونده در هر شهری که دادخواست ثبت کردین در همونجا هست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای رئیس شورا طی نوشتن نامه ای ملاقات حضوری داشته باشید و به بازرسی و حفاظت و اطلاعات در این رابطه تماس بگیرید.مدارکی که میدهید ثبت شود.